Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia vyvíjí pro GeForce vlastní verzi Smart Access Memory. Funguje s AMD i Intelem od RedMaX - Za to tve odpovedi na cokoli jsou vzdy...

  • 15. 11. 2020 11:50

    RedMaX

    Za to tve odpovedi na cokoli jsou vzdy takovy ukrok stranou, hlavne neodpovidat k tematu, ale odpovedet necim uplne mimo k odvedeni pozornosti.

    Jenze ja mam za zivot taky pomerne uz dlouhou a rozsahlou zkusenost a moc dobre vim, ze hardwarovych nekompatibilit v dilech od komponentovych firem (Asus, MSI, Gigabyte) jsem zazil opravdu jen par vyjimecne. Mnohem castejsi je, ze neco nefunguje ve znackovych OEM sestavach, kde je to spis dilem zameru nez bugu. Proste nedovolit tam dat nic, co neni od znackove firmy.

    A stejne je to s ovladacema od NVidie. Vsude se najdou chyby, ale NVidia byla vzdycky top firma s dobre odladenyma ovladacema a problemy bych za vic nez 20 let spocital na prstech jedne ruky.

    Tim svym fanouskovstvim az za hrob teda spis to AMDecko shazujes nez, abys mu pomahal. Takze komu asi budu verit vic, typkovi s GamersNexus, ktery resil bugy u AMD grafiky nekolikrat nebo tobe, o kterym vim, ze minimalne pokud jde o NVidii, tak kecas. Zkus se nad tim zamyslet.