Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia vyvíjí pro GeForce vlastní verzi Smart Access Memory. Funguje s AMD i Intelem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 11. 2020 13:50

    mibfox

    2tynyt
    Nenavidim Samsung.
    Lednice v noci "kvika a knoura a chroupe". Prej je to normalni, jak tece to medium trubkama se zahybama nebo co. Dobry, proc mi ale tohle nedelala ani jedina jina lednice pred tim?
    TV LED Samsung za 48 000,- se ihned po zaruce zacala chovat divne. Sama se zapla treba ve 4 rano na jakemkoli kanale s volume na 100% Ovladac nereagoval, pomohlo az "vytrhnuti ze zdi". Toto se pak opakovalo zhruba 1-2x mesicne. Fakt bozi vzbudit se sokem z TV na plne koule, bez moznosti ji jakkoli vypnout, az kabelem ze zdi.
    Volam do Samsungu: Jojo jasny, zakladovka je spatna, prijedeme, vymenime (cenu ani nebudu psat, nebo se naseru jako svine zase).
    Tak jsem googlil co s tim a nasel navod na tovarni reset TV pres ovladac. Panove, takovou ANÁLBÁZI jak udelat reset cehokoli jsem jeste nezazil. (A ne, nebylo to jit v menu do: nastaveni/zvolit tovarni reset tv do puvodnich nastaveni). Udelal jsem tu operaci RESET (asi 4 min klikani kombinaci tlacitek na ovladaci) a je to dobry, akorat to musim delat jednou rocne porad, jinak se to zacne opakovat znova.
    Je to kurvitko. A to ja nemam rad. Hlavne, ze mi chteli vymenit celou desku.
    Mobil Samsung: 8 jader, x gb ram atd. Rychlost? Asi jako jabko 5s. Akorat jabko nepada, nema reklamy a podvodny appky.
    Bud nemam na Samsung stesti, nebo nevim. Pratele, ja vam nevim.
    Samsung proste nemam rad.