Hlavní navigace

Nvidia dává k highendovým grafikám zadarmo hru Middle-earth: Shadow of War

27. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud se chystáte kupovat (dražší) grafickou kartu, zpozorněte nyní. V následujících týdnech totiž opět budete mít možnost opatřit si spolu s ní zadarmo i jednu novou hru. Nvidia totiž opět sáhla k bundlu na podporu prodejů a bude k vybraným modelům přidávat takovýto bonus. Akce nicméně bude trvat poměrně krátce. To bylo dříve netypické, ale už předchozí bundle měl poměrně krátké časové vymezení.

Předmětem „akce“ je nová hra inspirovaná Pánem Prstenů J. R. R. Tolkiena a využívající jeho svět jako prostředí – respektive inspirovaná asi hlavně filmovou adaptací. Jde o akční RPG Middle-earth: Shadow of War, vyvíjené firmou Monolith Productions. Hra má vyjít teprve 10. října, takže tento „bundle“ bude zcela nový. Titul bude mít mimo jiné podporu pro „pokročilé screenshoty“ skrze funkci Ansel aktuálních grafik Nvidia (je dostupná u GPU Pascal).

Hra bude přikládána jen ke dvěma modelům: GeForce GTX 1080 a GeForce GTX 1080 Ti. Kromě těchto desktopových karet by zřejmě mělo platit i pořízení notebooků nebo stolních počítačů s těmito modely grafik. Hru dostanete jako obvykle formou kuponu při zakoupení. Nárok se pomocí tohoto kuponu opět bude uplatňovat přes program a účet GeForce Experience, kdy Nvidia ověřuje, zad máte „kvalifikující“ grafiku nainstalovánu. Zdá se, že je také požadována dostatečně nová verze softwaru (3.2.2+) a ovladačů (376.03+).

KL24

shadow-of-war-bundle-nvidia-geforce Nvidia dává ke kartám GeForce GTX 1080/1080 Ti hru Middle-earth: Shadow of War

Nakoupit bude jako obvykle nutné u prodejců, kteří na této akci přímo spolupracují, jinak onen kupon nedostanete. Při objednávání si tedy zkontrolujte, zda je jeho přítomnost v katalogu přímo uvedena. Na našem území to obvykle bývá Alfa.zc, Alza.cz, CZC.cz a T.S.Bohemia. Na stránkách Nvidie je zatím jako partner uveden jen první a poslední obchod, v katalogu Alzy už ale také karty slibující Shadow of War zdarma jsou. Tudíž se asi dá čekat, že do pár dní pravděpodobně nabídka bude „využitelná“ opět u všech těchto prodejců.

Jak už bylo řečeno výše, nabídka platí po omezenou krátkou dobu. Oficiálně začala včera (26. září) a vyprší už 16. října – nebo do vyčerpání zásob kuponů (což je obvyklá podmínka těchto akcí). Jak rychle se poté musí kupon vložit do GeForce Experience, než vyprší, v podmínkách bundlu bohužel uvedeno není, raději asi příliš neotálejte.

Byl pro vás článek přínosný?