Hlavní navigace

Nvidia dává ke grafikám dvě hry zdarma, Batman: Arkham Knight a Witcher 3

6. 5. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Za chvíli to budou dva měsíce, co Nvidia vyhlásila promoakci, při níž k vybraným grafikám GeForce GTX s architekturou Maxwell přidává zdarma kupon na hru The Witcher 3: Wild Hunt. Nebyla to však poslední taková nabídka letošního jara. Nyní tuto akci částečně prodlužuje a částečně vylepšuje. K třetímu dílu Zaklínače teď pro vybrané desktopové modely dostanete jako dárek ještě posledního Batmana.

Nvidia již ke kartám dávala předchozí díly Arkhamské série (Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Origins). Čtvrtý díl Batman: Arkham Knight ještě nebyl vydán, takže tentokrát bude hra zdarma skutečně čerstvá – premiéru má mít 23. června 2015. Hra od studia Rocksteady a založená na Unreal Engine 3 má opět používat efekty PhysX, takže pro propagaci karet ze zeleného tábora jde o logickou volbu.

Nvidia, akce Two Times The Adventure

V akci „Two Times The Adventure“ (dvakrát tolik dobrodružství) dostanete ke koupené kartě GeForce jak titul Batman: Arkham Knight, tak Zaklínače 3 jako v předchozím bundlu. Změna ale je, že tentokrát budou takto obdařeni jen čerství majitelé dvou modelů: GeForce GTX 980 a GeForce GTX 970. Na ty, kdo si koupí GeForce GTX 960 nebo mobilní GeForce GTX 970M/GTX 980M se ale ještě vztahuje dřívější nabídka samotného Witchera 3. Zcela opominuti naopak budete s Titanem X, přes značně vysokou cenu k němu žádné hry zadarmo nejsou.

Nvidia, akce Two Times The Adventure

Akce začala oficiálně už včera a jak je obvyklé, bude nárok na hry vázán na kupon, který ke hrám přiloží prodejce. Nakoupit tedy budete muset u obchodníka, který na této akci s Nvidií spolupracuje – což by podle portálu firmy měly v tuto chvíli být eshopy Alfa.cz a T.S.Bohemia. Pro Slovensko momentálně, dívám-li se dobře, žádní partneři uvedení nejsou. Přítomnost kuponu by měla být obvykle explicitně uvedena, takže si na ni v případě zájmu dejte pozor. Za kupon dostanete na webu Nvidie kódy ke stažení – Batmana budete mít ve síti Steam, ovšem kód na Witchera 3 platí v obchodu GOG, kde by to mělo být bez otravného DRM.

 

KL24

Kupony mají být platné jen do 31. července 2015, takže pokud je získáte, budete si muset dát pozor na čas. Tím pádem by měla být časově omezená také možnost je ke grafikám získat a Nvidia si také vyhrazuje ji ukončit, pokud by došly kupony. Předchozí akce se samotným Witcherem 3 měla skončit už tento měsíc, jelikož je ale teď součástí nabídky „Two Times The Adventure,“ asi byla také prodloužena. Zda ale byla také prodloužena platnost starších kuponů nevím, takže ty raději proměňte do původně avizovaného 31. května.

Zdroj: Nvidia

Byl pro vás článek přínosný?