Hlavní navigace

Nvidia dává ke kartám GeForce zadarmo jednu ze tří nových her od Ubisoftu

5. 11. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nvidia má momentálně na trhu čerstvě uvedené a úspěšné grafické karty GeForce GTX 980 a GTX 970 – lze asi bezpečně říci, že teď tahá za delší konec provazu než AMD – takže jste možná nečekali, že teď na podporu prodejů přihodí navíc i promoakci s přibalenými hrami zdarma. To jsme se ale přepočítali, protože Nvidia právě oznámila bundle s názvem Pick Your Path (Vyber si svou cestu). V rámci této akce přihazuje hru zdarma právě k novým grafikám s čipem GM204. Navíc bude k mání opět i kredit do her typu Free to Play.

Nejprve k akci Pick Your Path. Ta je určena jedincům pořídivším si v příštích dnech GeForce GTX 980 nebo GTX 970; ale také těm, kdo sáhnou po loňských GeForce GTX 780 nebo GTX 780 Ti a v neposlední řadě i osobám, které si koupí notebook s mobilní GeForce GTX 980M nebo GTX 970M. K všem těmto kartám budou (lépe řečeno jsou, akce už i u nás regulérně probíhá) přiloženy kupony, na něž si kupující bude moci stáhnout jednu hru z následující trojice: The Crew, Far Cry 4 a konečně Assassin‘s Creed Unity.

Nvidia dává ke kartám GeForce zadarmo jednu ze tří nových her od Ubisoftu

Ve všech třech případech jde o čerstvé „áčkové“ tituly od společnosti Ubisoft, dokonce v tuto chvíli ještě nevydané. Na trh by měly přijít 2. prosince/decembra (The Crew), respektive 11. (Assassin‘s Creed) a 18. listopadu/novembra (Far Cry 4). Nvidia se navíc ještě může pochlubit tím, že tyto tituly využívají některé její specifické technologie: HBAO+, TXAA, PCSS a také třeba knihovnu HairWorks.

 

Nvidia bude opět rozdávat kredit do her typu Free to Play

Druhá z nabídek, tedy již zmíněné kredity do her Free to Play, se bude týkat levnějších grafických karet. „Podzimní balíček“ (Free To Play Fall 2014 Bundle) bude spočívat v kuponech připojených tentokráte ke grafickým adaptérům založeným na prvním Maxwellu GM107: GeForce GTX 750 a GTX 750 Ti. Vedle nich by ale měl být přikládán také k notebookům osazeným některou z mobilních grafik řady GeForce GTX 800M (mělo by tedy jít o modely GTX 850M, GTX 860M, GTX 870M a GTX 880M).

K levnějším kartám vám Nvidia přidá kredit pro tři hry Free to Play
K levnějším kartám vám Nvidia přidá kredit pro tři hry Free to Play

Kredit bude rozdělen na třetiny mezi hry Strife, War Thunder a Infinite Crisis, oficiálně by měl mít celkovou hodnotu 3000 CZK (150 USD). Ve Strife to znamená „zadarmo“ 1000 Gemů, ve War Thunder 10 000 Golden Eaglů a ve hře Infinite Crisis dostanete 5000 kusů Crisis Coins.

 

Obě akce budou probíhat obvyklým způsobem. V prvé řadě musíte kartu nakoupit u jednoho z obchodů, které s Nvidií na této kampani spolupracují; že ke zboží dostanete kupon by mělo být u příslušné položky v nabídce přímo uvedeno. Pro českou republiku jsou s Nvidií tentokráte spřaženi tito prodejci: Alfa, Alza.cz, CZC.cz a TS Bohemia.

KL24

Kód ze získaného kuponu pak musíte na webu Nvidie proměnit v kód pro stažení samotné hry. V případě kreditu pro Free to Play by měl kód platit až do 17. září (septembra) 2015. Do kdy běží akce Pick Your Path, či do jaké doby je třeba kupon uplatnit, v podmínkách – pokud se dobře dívám – stanoveno není, až na vágní sdělení, že je nabídka časově omezena. Očekával bych ale, že by akce z logických důvodů mohla vydržet alespoň do Vánoc.

Zdroje: Nvidia (1, 2)

Byl pro vás článek přínosný?