Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nový patch upravuje ray tracing v Battlefieldu V, změny zlepší výkon DXR až o 50 %. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 12. 2018 23:00

    mikymauz

    Tombomino: Pokud jsem reagoval na tebe, tak světe div se jen proto, že tebe stále považuji za rozumného. Ještě před cca 1-2 roky byl maudit se svými příspěvky přežitelnou součástí zdejšího koloritu, protože jich nebylo tolik. Od té doby, co ho tu krmíte, je toho cufíl a je to dle mého už v pozici, kdy jeden čeká na druhého, s čím přijde - padouch nebo hrdina, jedna trolí rodina ;)
    Jana Olšana považuji za schopného se ohradit sám a taky tak řekl bych činí... a pokud usoudí, že je něco za hranou, jistě zakročí dle svého uvážení. Na to nepotřebuje ani tebe, ani mne, ani nikoho jiného.
    Vůči některým z tzv. zelenomodrých i rudých jsem se vymezil. Fakt ale nemám čas ani potřebu stíhat dotyčné na x diskuzích, na rozčilování mám důležitější věci.
    Jinak s tebou, tynytem, kochrenem a dalšími jsem neměl a nemám problém slušně diskutovat nebo si i do sebe rýpnout.
    A jedno rýpnutíčko si dovolím závěrem - jak často se zastanete třeba Marka Moravčíka na diitu, když ho tam i nevybíravě titulují? (ano, vím, ty jednou nedávno, což mi ale s ohledem na zdejší nasazení přijde poněkud... unbalanced...).