Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Co je to DLSS od Nvidie a jak funguje? Supersampling, nebo upscaling?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 9. 2018 10:18

    Maudit (neregistrovaný)

    Od kdy ty cekas na recenze? O vykonu raytracingu uz mas davno jasno, o vykonu grafik v klasicke rasterizaci taky. Ty ocividnre zadny recenze nepotrebujes, tak proc ostatni?

    Jinak co se tyce vysledku predkladanych Nvidii (nebo kteroukoliv jinou spolecnosti o jejich vlastnich produktech) - ty se nikdy nebudou rozchazet s realitou o vic nej male jednotky procent, pokud ta firma neni vylozene silena (jako AMD treba). Jde o klasickou situaci, kdy by si typek s malym pindikem jako ty nabalil babu s tim, ze je velkej jak Danny D a prived si ji domu. Jenze ten smich, kdyz jdou kalhoty dolu, by te polozil. Stejne tak Nvidia si nemuze dovolit nechat se vysmat, kdyz jdou dolu ty jeji "kalhoty" ???? Jeji tvrzeni, i s marketingovou omackou, nemuzou byt nikdy moc daleko od pravdy. Konec koncu i pidi detail, ktery chybi, muze vest v USA k zalovatelnosti (viz GTX 970).