Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Co je to DLSS od Nvidie a jak funguje? Supersampling, nebo upscaling?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 9. 2018 18:06

    Aznohh (neregistrovaný)

    Kde je performance problém s RT se neptej mě, ale vývojářů, kteří míří na 60 fps ve FHD, zatímco to pořád sníš o navýšení výkonu díky RT. :D Ale tak co čekat od človíčka, kterej psal, že 2080 řada bude mít frekvence 2+GHz v základu a že 2080 bude 40-50% nad 1080Ti. Lol! Rozdíl je krásných 0%, viz recenze a s tvých vysněných 50% zůstalo jen 50 litrů tvých slziček. :D
    https://www.cnews.cz/unik-nvidia-geforce-gtx-1180-turing-referencni-pcb-virtuallink/#comment-191365


    Já se tu nikde penězma nechlubím, kdybych tě chtěl ohromit svojí finanční situací, dal bych ti sem fotku mé garáže a padl by jsi na prdel. Já se jen bráním tvému (a předtím Crhovu) nařčení z toho, že jsem AMDčkař nebo co. :D To, že si kupuju pouze highend NV karty je jen konstatování faktu.

    To, že ani nepoznáš co je no fotce na karty podle SLI konektorů a dvou 8 pin power vstupů jen ukazuje jaký jsi technický diletant. Není pak divu, že tu neustále píšeš takový krávoviny. :D :D