Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia dostane všechny hry i na staré notebooky. Hraní bude za 60 Kč na hodinu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 1. 2017 12:31

    ptipi (neregistrovaný)

    Nejde o to, jestli "jsou tu i lokality které dosáhnout 8Mbit/s", ale jestli je dost lokalit, které mají pořádné připojení, aby se ta služba uživila. A to je - dokonce i u nás.
    Input lag se samozřejmě řeší a řešil se už i u dřívějších řešení a prostě už jsme ve stavu, že pokud je server v republice, tak není problém (roundtrip na server v Praze z Ostravy je cca 10-15ms - to je čas navíc). Zvláště pokud se bavíme o příležitostných hráčích. Navíc speciálně pro tyto případy (nejen) nvidia řešila jak co nejpozději při počítání snímku brát informace o vstupu od uživatele. Frametimes na druhou stranu jsou důležité, ale zase - ty se nijak neliší od standartního 60Hz monitoru s vsync.

    Takže "jdyž" to shrneme, rychlý net má každý druhý, notebook nebo jiný počítač má každý bez ohledu, jestli chce hrát nebo ne a "penízky na automaty" vyvažují do určitého množství stráveného času "penízky na koupení automatu". Pokud patříš do skupiny lidí, kteří hrají pod hodinu denně v průměru a mají "rychlý" internet (10Mbps+, ale raději přes 20MBps), může to být pro tebe hodně zajímavě. Pokud ne, není to pro tebe. Je to takto jednoduché.