Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia dostane všechny hry i na staré notebooky. Hraní bude za 60 Kč na hodinu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 1. 2017 10:36

    j.j.rydlo (neregistrovaný)

    No smysl to nebude mít určitě pro nikoho, kdo hraje víc jak 200hod. za tři roky v případě GTX1060. Právě cca 200 hodin stačí na to, aby se ta karta zaplatila. A životnost tři roky je hodně krátká na můj vkus. Podobný grafiky vystačí v klidu i na pět let, pokud jde o dostatek výkonu. A když vezmu v úvahu třeba jednu z aktuálně nejlepších RPG v podobě Zaklínače 3, který i bez DLC zabere podle recenzí přes 120 hodin a to s vynecháváním vedlejších questů, tak to znamená, že pokud si jako majitel 10 let starýho lowend PC budu chtít zahrát Zaklínače 3 ve verzi GOTY, který se dá sehnat už kolem 800kč, tak jen za streamování tenhle hry zaplatím 6-12tis. Jen za streamování.

    Už vidím někoho kdo má tak starej počítač, že si musí na AAA hru pronajímat server, jak bude za jednu jedinou hru platit včetně licence 7-13tis. :-D Na takový hry už se prostě stream nevyplatí.