Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia hlásí finanční výsledky za první kvartál. Od Q2 už míří ke 4 miliardám. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 5. 2020 18:31

    KOCHREN

    Mimo to Speedy promiň, ale Tobě fakt nedochází ani to, že když tu dáváš odkazy na jiné Tobě nepohodlné lidi. Tak tím vlastně potvrzuješ že jsi šmírák a šmíruješ jiné? Tobě přijde normální hledat na interenetu informace o jiných o jejich osobních datech a pod? Hoď tu ještě víc odkazů na další lidi ať zjistíme koho všechno vlastně ještě sleduješ a za kým ještě slídíš.
    Já třeba tohle nemám zapotřebí a kašlu na to kdo jsi Ty... Jsi mi někde kam slunce nesvítí... Když se snažím na někoho zjistit kontakt, tak mu napíšu osobně, že bych si sním rád promluvil přes email, TS a pod... A věřím, že taková je většina lidí i zde. I když se třeba hádáme, tak nevěřím, že Tynyt, Tombombino, Maudit, Gogo a pod hledají osobní informace a co by mohli vytáhnout na druhé... Věřím, že tak morálně pokleslých lidí je na světě málo a snad se nemýlím.