Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia hlásí finanční výsledky za první kvartál. Od Q2 už míří ke 4 miliardám. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 5. 2020 19:26

    HWSpeedy

    Lháři Kochrene, dej sem odkaz kde tvrdím že tam máte uvedeno příjmení! Další lež je, že tam žádný osobní údaj nemáte. Zkuste to znova a lépe. A víc Vám nemusím vůbec nic. Prostě jste v minulosti na několika serverech sám zmiňoval různé své údaje z kterých bylo jasné kdo jste. Osobně Vás neznám a ani po tom netoužím, ale znám několik lidí co Vás znají osobně.
    A jako výtka, že tu dávám odkazy je jako co? Sám jste to chtěl a opakovaně mě k tomu vyzval. Tak jsem Vám konečně vyhověl. Spokojen? Asi ne, když to zase používáte jako argument proti.
    A ano, je naprosto normální když někdo má názory jaké má, tak se podívat na stránku o uživateli. Proč tak asi tak ty stránky jsou že? Nebo zažalujte Stacha, že sbírá o uživatelích osobní informace. Takže si mistře "20 let v ICT" raději ujasněte, co vlastně chcete a co jste o sobě vypustil na internetu.