Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia měla loni tržby 10,918 miliardy $. Letos se může dostat nad 13, stoupá v serverech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 2. 2020 17:37

    tombomino

    Mi nevadi, kdyz se nekdo nekde obcas o necem zmini. Speedil ale vypisuje jako pominuty cele citace, ktere nikoho krome neho a par dalsich jako on, stejne nezajimaji. Ve svem rausi pak ani nechape a nechce chapat, ze kdyz si to precte, tak se tam pujde podivat. Tudiz udela presny opak toho, co chce.
    Lidi jako on si maji zalozit vlastni "anti-web". Muzou tam kazat svuj pohled klidne 50x denne. Mne jako spouste dalsich je jedno, co si DD na svem blogysku pise, uplne stejne, jako je mi jedno co si pise nekdo jiny na svem blogysku. Od toho ty blogy jsou. Kdyby nemeli osazenstvo, co to cte, tak by neexistovali. Vzdycky existovali a budou existovat lidi jako je DD nebo Obrmajer. Proc mam k vuli nich otravovat vsechny ostatni je mi zahadou. Teda neni, ale spis to neco rika o tech co tuhle nutkavou potrebu je vsude napravovat maji.