Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia měla loni tržby 10,918 miliardy $. Letos se může dostat nad 13, stoupá v serverech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 2. 2020 12:44

    tombomino

    "Nikoli. Nemá smysl to tam hledat. Takto pěkně vypsané je to mnohem zajímavější."
    .. zcela mimo. Kolik Vam je 18? Podle tech odpovedi by to tak mohlo sedet. Pokud odkazuji citace nekoho, tak to u lidi vzbuzuje zajem. Pokud je zajem dostatecny, pujde se podivat ke zdroji, ze ktereho citace vychazi.Tudiz mate automaticky minimalne otevreni jeho stranky. Koukam, ze nechapete ani tak jednoduchou vec..
    "Co kdybyste Vy založil blogýsek a tam kázal, jak je špatné citovat některé lidi?"
    ..opet mimo. Ja tady nechodim otravovat s litaniemi a odkazy na weby, ktere nemaji s tematem nic spolecneho a slouzi akorat tak aby se lidi Vaseho razeni srocovali jako baby na navsi a pomlouvali. Minimalne teda ne apriori. To ze vy mate pocit, ze citace nejake fanouska AMD jsou zajimave pod clankem o trzbach NV jen ukazuje na to, jak jste onim clovekem "postizen"..Opet jednoducha vec, kterou nechapete.. Takze Vase prirovani zcela mimo misu a dava smysl tak akorat Vam a nekomu, kdo je s Vami na stejne vlne.

    "I kdyby o nich nikdo nic nepsal, pořád budou dávat ocenění a ta se budou zobrazovat v obchodech."
    ..opet uplne mimo. Kdyby DDW nemel ctenare, nemohl by jako web v soucasne forme existovat, protoze je to jeho zivnost, jeho firma. Bez ctenaru se neuzivi. Mohl by pak sice vydavat doporuceni jake chce, ale nikoho by nezajimali. Schvalne si udelajte vlastni web a zacnete si delat vlastni doporuceni..kazdy etablovany shop se na vas vyprdne. Opet vubec nechapete pointu veci..

    Zkuste mi napsat jeste nejakou Vasi "analyzku".. potrebuji se obcas pres den necemu zasmat :))