Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia měla loni tržby 10,918 miliardy $. Letos se může dostat nad 13, stoupá v serverech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 2. 2020 16:03

    Aznohh (neregistrovaný)

    Lži o něco víc, zatím nic moc Hnízdo, přitlač na pilu... :D Víš, on kdo není úplně blbej, tak si tu dohledá co jsem napsal já a co jsi napsal ty: "rudoarmějci, trombóza, mamlásku, beznohha atd..." Navíc já si na nic nestěžuju, to jsi pouze ty kdo brečí redakci na rameno pod každou druhou diskusí, že ti někdo komolí nick a uráží tě.. :D

    Posledně jsem zavítal na PCT a tam Hnízdo u příspěvku -50 a pět lidí tě tam označilo za lháře. :D Chlape něco s tím dělej, protože tvoje figurka je už proslavená chronickým lhaním opravdu všude. :D A rychle napiš pět výmluv jak jsou to na všechno rudoarmějci a klony DD. Chápu, že ti rupe cévka, když tě pravidelně vypískávají i zelenomodré ovce uprostřed toho vašeho Zdendova chrámu. :D Si potřes s rukou s DD, jste prakticky na stejné úrovni. :)