Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Kdy vydá Nvidia GPU Turing? Nereferenční karty v srpnu či září, FE možná už v červenci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 5. 2018 14:15

    Gildor

    No, on je hlavně Anti-Aliasing u mnoha her důležitější než to rozlišení. Viděl jsem příklady jak hra vypadala znatelně lépe ve FullHD s max. AA, než ve 4K bez AA. Takže je obecně lepší ten AA používat, než se honit za brutálním rozlišením "aby nebyl potřeba". Navíc, když hry zatím nemají žádné 5K/8K nativní textury, apod, takže ta extrémní rozlišení jinak stejně tomu obrazu až tak nepomůžou. Stejně jako hry co byly dělané na 800x600, tak nevypadají ve FullHD o tolik lépe.

    Jinak já mám 32" 1440p monitor (prohnutý a 144Hz) - z tvého pohledu hrozně hrubý rastr - a podle mě naprostý luxus ve hrách na ultra s AA. A vzdálenost očí od monitoru mám tak 80-90cm. Dřív jsem hrál na 28" 1080p dokonce a ty větší pixely mi když už tak vadily mimo hry, né ve hrách.