Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Konečně známe celé specifikace GeForce GTX 1650. Vyjde příští týden, cena 4 tisíce. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 4. 2019 11:32

    JirkaK

    Použil jsem rétoriku místních red boyz.

    Reakce hlavně byla na Redmaxe a jeho tvrzení že RX570 a 580 je stále výhodnější než konkurence, ale už nezmínil fakt že AMD aby zachovalo výhodu muselo šáhnout na ceny.

    Pokud na tom AMD stále vydělává tak ty skoro 2 roky před slevou se dělo co? Že měli víc peněz do kapsy než museli, takže žádné hodný lidumil AMD, ale standardní kapitalistický přístup, situace na trhu umožnila ceny jaké byly, tak je v AMD takto nastavili.

    Situace na trhu se změnila, cena se stala nekonkurenceschopnou (a to nejen kvůli turingu ale i záplaovu levných karet z miningu), takže došlo k její změně. AMD to samozřejmě nedělá proto že jsou hodní k zákazníkům, ale dělá to proto aby vůbec byli schopni něco prodat, a to je opět standardní kapitalistický přístup a fakt že funguje trh, tedy nabídka a poptávka.