Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vychází GeForce GTX 1650, Turing TU117 za 4 tisíce a něco. Recenze Nvidia nechtěla. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 4. 2019 19:07

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    To není pravda, když nejsou referenční karty od Nvidie k půjčení, tak normálně smaplujou výrobci karet a Nvidia ten ovladače dodá. A chybou to IMHO nebude, to by holt přidali do dokumentace erratum že to a to nefunguje a opraví to launch drivery. AMD i Nvidia se nerozpakujou poslat pár dní před koncem embarga aktualizace ovladačů k přetestování, a tahle informace, že nejsou drivery, se objevila už před týdnem? https://twitter.com/VideoCardz/status/1118931375632080896


    Jako neříkal bych tomu naschvál (jakože s cílem někoho naštvat atd), ale asi je to holt politika, kterou tam někdo rozhodl. Jestli kvůli tomu, že ten výkon nechtějí roztrubovat, to nevím. Samozřejmě by se to nabízelo, ale zase, stejně ty recenze do týdne budou, takže co se tím získalo? Je to divný, no.