Hlavní navigace

Názor k článku MSI odhalilo GeForce GTX 1060 GB s pamětí GDDR5X. Parametry zůstaly stejné od Crha - Hoši mám dost z Vás jako. Tak popořadě,...

  • 29. 11. 2018 9:49

    Crha (neregistrovaný)

    Hoši mám dost z Vás jako.
    Tak popořadě, já nikde netvrdím, že gtx970 2GB existuje nebo ne, jen jsem napsal, že se mě na to ptal BFU borec. Když jsem se ho zeptal, co to je za veledílo, tak odpověděl jedním slovem: Asus. Takže jsem dále nezkoumal jestli to má 2 nebo 4GB a je mi to upřímně jedno.
    Hlavní sdělení bylo, že si chce na místo toho pořídit gtx1050, která je prostě odpad, kancelářské trošku lepší zobrazovadlo. A šlo hlavně o to, že chce výkon nahrazovat obdobným výkonem, aniž by to věděl. Prostě si chtěl koupit gtx1050 aniž by u toho uvažoval.
    Takže se vraťte prosím do školy, otevřte slabikáře a naučte se číst, DĚKUJI.
    Momentálně se nevyplatí vůbec nic kupovat pro takové jedince a lamy. Jednak si RTX karty nekoupí, protože jsou moc drahé a v low low endu není nic zajímavého. A příští rok má přece AMD uvést nové 7nm grafiky, takže očekávám pád cen těch low low endových karet a ona i nVidie zahálet nebude a bude určitě provádět refresh RTX karet.