Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce RTX 2060 vyjde na CES, v obchodech 15. ledna. Máme fotky a detaily karty FE. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 12. 2018 11:27

    KOCHREN

    Rede, Tome-O, KRoman47
    Proč Vám to RT tolik vadí? Jako je to první vlaštovka... Čili je to teprve začátek... Ano tyto grafiky mají RT spíš na dema a v oblasti RT brzy zastarají. Počítám, že další grafiky budou mít vyšší využitelnější výkon. Ale není to nic špatného. BF5 je pro RT naprosto špatná hra. V novém GTA či Mafii to ale může být pěkné. Tam máte čas se pokochat přírodou a okolím. Že to sráží výkon? No a čekal někdo rozumný a při smyslech něco jiného? Zas a znovu je to novinka. Jediné co bych RTX grafikám vytkl je cena. Ty grafiky mají pěkný výkon když vynecháte RT. A tak je taky beru ... Výkon bez RT a zajímavé nové technologie, na které se můžu poprvé podívat. k DLSS zopakuji možná to není tolik kvalitní, ale pokud to ve hře aniž bych si ji musel stopovat a pod lupou rozebírat nepoznám tak za mě proč ne.

    Na tu 2060 jsem zvědavý co to bude umět a zda to RT bude ještě použitelné.