Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce RTX 2060 vyjde na CES, v obchodech 15. ledna. Máme fotky a detaily karty FE. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 12. 2018 18:20

    RedMaX

    Tensor jednotky zatim do her neprinaseji vubec nic mimo zcela pochybne DLSS.

    Stejne jako se bude vyvijet raytracingova grafika tak se stale rozviji i rasterizacni grafika. Nelze tedy ocekavat, ze behem dvou generaci jako mavnutim kouzelneho proutku vymizi rasterizace a nahradi ji raytracing.

    Uvedom si jednu vec, uz na teto generaci grafik mohl byt raytracing plne vyuzitelny, kdyby NVidia nasadila nekolikanasobne vetsi pocet RT jednotek. Neudelala to proto, ze by takove grafiky staly asi stejne jako nove auto a nikdo by je nekoupil. Takze pokud nedojde ke zlevneni vyrobnich technologii, coz je malo pravdepodobne v dejme tomu nasledujicich dvou generacich grafik, tak by NVidia musela pohnout s vykonem na jednotku, aby stejny pocet jednotek daval o hodne vic vykonu a ja bych to NVidii pral, ale neverim, ze to je mozne, ze by se behem dvou generaci vykon RT nasobil.

    Proto se domnivam, ze RT umre a za 10 let budeme svedky jeho renesance, driv ne.