Hlavní navigace

Názor k článku GeForce RTX 2060 vyjde na CES, v obchodech 15. ledna. Máme fotky a detaily karty FE od Tom-One - Nebudu chválit něco o čem mám hodně rozporuplné...

  • 29. 12. 2018 19:34

    Tom-One

    Nebudu chválit něco o čem mám hodně rozporuplné pocity.A zrovna taková je řada RTX 20xx.Příšerná cena,hodně diskutabilní přínos nových funkcí,umírající Highend karty,ne zrovna odladěné drivery...Opravdu někdo mimo zaslepeného fanouška může říci wau,to je bomba?
    Osobně a (soudě podle okolí ) nejen já jsem čekal že se konečně rozvíří stojaté vody střední třídy.A ony vody se asi rozvíří ale poněkud jinak než se čekalo.Pokud se nestane zázrak a 1160 nebude mít příznivou cenu a výborný poměr cena/výkon tak to bude opět další promarněná šance a bude se čekat na Vegu2 potažmo nástupce Polaris.Bojím se toho že to dopadne tak že 2060 bude drahá,řekněme kolem 10 tisíc a levnější karty zastoupí stará řada GTX10xx.A nVidie zabije dvě mouchy jednou ranou.Na jednu stranu se zbaví zásob starých karet na druhou bude hrát na marketingovou omáčku chceš podporu RT? Tak si kup RTX 20xx? A ruku na srdce? Opravdu se někomu líbí dané ukázky RT ve hrách? Opravdu je to přínosné? Všimne si někdo vůbec rozdíl? A tím nemyslím že si pauzne hru a bude hledat odlesky či nesmyslně lesklé cosi...Tak pokud je toto revoluce,tak je to s PC hraním opravdu špatné.Navíc,po komedii BFV+RT a patch nepatch snižující kvalitu,není otrava řešit takové podivnosti?
    Jsem opravdu napnutý jak si povede RTX 2060 v RT.Podle toho že 2070 má sakra co dělat tak to bude hodně zajímavé.Ale jinak ta 2070 je asi současná nejzajímavější karta z nové řady.Cena ještě jde,výkon za daný peníz super,provozní vlastnosti také super.Ale na budoucí RT ve hrách karta asi mít sílu nebude.Ona současná RT je jenom náznak možné budoucnosti,nikoliv nutnost že to tak bude.Klidně může RT ve hrách chcípnout pro nezájem.Pamatujete T&L? V době uvedení se také psalo o revoluci a pokud revoluce nastala tak v momentě kdy první drahá GeForce byla zastará.Podobný osud skoro jistě čeká i současnou řadu RTX.