Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 12. 2018 17:01

    tombomino

    @Crha.. ja ti odpovim Jarousi, potoze tvuj prispevek je normalni. Ano, uvazoval jsem, ze si tu hru koupim. JenzeSP te hry je odpad. Historicky nepresny, s vojenskou technikou, ktera v danem roce vubec jeste ani neexistovala, nebo tam nemohla byt. Zbrane to same. Nejlepsi vysmech je snad mise v Norsku, kde jsi jako American, kteri tam vubec ani nebyli. To stejne je design tech misi a politicka korektnost, Jendoduse odpad.
    BF 1942 jsem hral taky jako SP z jednoho jednuducheo duvodu, ze jakzto fanda historie a i historickych udalosti druhe svetove, bylo fajn se vzit do toho, ze prozivas napr. bitvu o Monte Casino jako spojenecky vojak. Hral jsem Call of Duty 1 a 2 opet SP z toohoto duvodu a treba CODT 1 byla ve sve dobe spickova hra. 2jka taky jeste mela zajimave mise. Mne nebavi tenhle druh rychlych MT her.
    To co tam brebta hnizdil je nepodstatne, protoze je to jako zbytek jeho prpsevku, fanaticke kokotiny..