Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 12. 2018 0:59

    Aznohh (neregistrovaný)

    Výborně, takže to sám nyní potvrzuješ. Sám vidíš, že o tom jak BF5 poběží jsem vůbec nic nepsal. Psal jsem (v září) jak běží aktuální rt demoverze, což bylo pouze konstatování reality, stejně tak jsem psal na jaké fps míří vývojáři, viz dostupné rozhovory.
    https://www.tomshardware.com/news/battlefield-v-ray-tracing,37732.html

    "DICE is targeting 1920x1080 at 60 FPS with RTX enabled"
    Takže přesně to co jsem psal.

    Takže příště až se tu budeš opět pokoušet o demagogii, tak si ověř fakta. Naopak tvoje tvrzení, že s RT patchem poběží BFV 60fps 4k se ukázalo jako mylné, stejně tak blábol, že RT bude hry zrychlovat. On totiž ten RT pořád bere v BFV 40%-50% výkonu a to je BF:V docela nenáročná hra. Shadow of the Tomb Raider neutáhne 2080Ti ve 4K i bez RT, takže není divu, že po slíbeném RT patchi není ani vidu ani slechu. Přitom podle vás dvou s Hnízdem tu dnes mělo být 21 RT her. :D