Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory od Aznohh - Co sem zase motáš AMD ty psychopate?? Ano,...

  • 12. 12. 2018 22:59

    Aznohh (neregistrovaný)

    Co sem zase motáš AMD ty psychopate?? Ano, to je přesně ono. Dva lidi se baví a přijde fanatickej vořech co jednoho výrobce miluje a druhýho nenávidí a zaplevelí to tu hovadinama.

    Proč meleš o MS a BFV, když to s tímto vůbec nesouvisí. Proč meleš o DXR? O tom jsem nic nepsal. Enlisted nebude podporovat RTX pod DirectX.

    Takže ještě jednou i pro lidi s nižším IQ: moje reakce na Komplikův výrok "Enlisted je myslím příklad kde snad i slepý rozdíl mezi RTX off a RTX on vidí"

    Nejde o rozdíl RTX off a RTX on, jde o prezentaci jejich řešení globální iluminace, viz vývojáři Enlisted: "RTX support is not required for our GI solution, it provides additional functionality/quality, and is available only with Vulkan support."

    Tzn ta globální iluminace jak ji prezentují ve videu pojede i na grafikách mimo RTX řadu, např. na Pascalu, pochopitelně asi s nějakým kvalitativním a fps hitem.