Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 12. 2018 0:13

    Maudit (neregistrovaný)

    "To, že navíc v té prezentaci schválně prakticky vypli globální osvětlení, aby to vypadalo hůř než 14 let starej Half Life, to už je jen taková třešnička na marketingovém dortu"

    Zas si to priohybas, jako maly decko :D Samozrejme, ze nikdo z Gaijinu nezakryval, ze vypli globalni iluminaci. Dokonce v tom videu v pravo dole maji "Press tab to disable GI" a "Press tab to enable GI" a celou dobu to je jasny. Tvoje snaha udelat z toho nejaky schovavani cechosi je uplne zbytecna.
    https://youtu.be/ZnQRzLZ5nEE?t=119


    Pointa toho videa je jinde - oni se snazi ukazat, ze opravdu vsechno svetlo v ty ukazce je renderovany dynamicky, pomoci globalni iluminace. Dokonce tam janse rika, ze v ty scene nejsou zadny pre-baked svetla (proto to bez GI vypada, jak to vypada):
    https://youtu.be/ZnQRzLZ5nEE?t=196


    Voila, a tvoje stihomamy o tom, ze Gaijin neco schovavaji a fejkujou, jsou za minutu uplne rozpraseny :D