Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 12. 2018 0:33

    Maudit (neregistrovaný)

    Me to prijde dobry, ale jsou mista, kde je videt, ze DICE jeste ty textury nemeli pripraveny pro raytracing - ze nekde nemaji spravne nastaveny fyzikalni parametry. Podle me uz meli nejaky mapy udelany, nez zacali s implementaci raytracingu. Nejvic to bylo videt na zacatku ty africky kampane, kdyz se lezlo (doslova plazilo) takovym skalnatym canyonem za deste. Mam k tomu navic Predator X27 se zapnutym HDR, takze ty skaly vylozene zarily. Nezarily teda cely - bylo to jen na hranach. A i kdyz to bylo spravne (ta mokra skala by se v tech mistech fakt asi leskla), byl ten efekt silene silnej, neprirozenej. Nastesti takovych mist tam bylo jen par, hlavne v single player kampani. V multiplayerovy casti minimalne, spis jen jednotlivy objekty.