Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 12. 2018 10:13

    Aznohh (neregistrovaný)

    Chápu, že máš pěnu u huby z toho, že jsem tě tu už tolikrát veřejně ponížil a teď jsem prokoukl tvou báchorku o vymyšlené kartě. To jak píšeš o singl misi v BF, na kterou jsi koukl na youtube, aby to vypadalo víc věrohodně... ROFL. Pohádka od Maudita, kterou prokoukne i malý děcko. Fanatik tvýho ražení by u BF každý den honil na RT a ne že by to odinstaloval i s Originem. :D :D Totální fabulace od závistivého Bajkaře Maudita. :D

    Takže snažíš se mě odradit, ale máš smůlu, ano budu napadat tvoje pohádky dál a nic s tím nenaděláš. Budu psát pod každým threadem, kde budeš psát ty tvoje výmysly. :D Tough luck...

    Maudit 21.8.2018 at 14:06
    Hodne se pletes Redmarxi. V te prezentaci Nvidia predstavila 21 her, ktere buoud RT podporovat de facto od realne dostupnosti Turingu.

    Už jich hraješ všech 21 s RT na tvé imaginární kartě? :D :D :D