Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory od Crha - Alichu teď ses do toho krásně zamotal. Takže...

  • 14. 12. 2018 23:24

    Crha (neregistrovaný)

    Alichu teď ses do toho krásně zamotal. Takže speciálně pro tebe, ale prosím tě, čti pomalu, přerušuj čtení tam kde je tečka alespoň na tři vteřiny, pak budeš mít větší šanci pochopit smysl.
    1) CITACE: " Aznohh 14.12.2018 at 15:45
    Tak to velká gratulace Crho! Chlape, tvoje příspěvky jednou opravdu budou kolovat internetem, tak jak teď kolují příspěvky Michala Kolesy (RIP)." KONEC CITACE
    2) CITACE: " Crha 14.12.2018 at 16:59
    Děkuji všem, a 300stý komentář je můj ! " KONEC CITACE. poznámka: CITACE: "Děkuji všem" KONEC CITACE je od CITACE: "a 300stý komentář je můj !" KONEC CITACE oddělen čárkou.
    ZÁVĚR: Pan Crha guru IT tedy děkuje všem:
    a) Pisatelům příspěvků, že to tady dosáhlo 300 a více příspěvků, protože bych si dovolil tvrdit, že to je nejspíš letošní rekord a to nejsme zdaleka u konce.
    b) Aznohhovi za to, že mi gratuluje že běhám stovku pod 10 vteřin a mé příspěvky vnímá jako silný pilíř internetových vod. Znamená to, že jsem silná osobnost, která může ostatní slaboduché vést temnotou ke světlu. Světlu poznání a osvícení.
    c) Čtenářům, že ty všechny žgrgly co tady potí AMD hype train funboys čtou.
    d) Děkuji redakci, že nás tady nechá vyřádit se, protože já miluju "zdravé" hádání se, kdy se vzájemně kompromitujeme fakty nikoliv urážkami, pěstmi a BANy. A člověk se dozví věci, které by se třeba leckdy nedozvěděl.
    e) Děkuji ČEZu, že vyrábí elektřinu v Dukovanech a žene jí do Sokolnické rozvodny, odkud ji E.ON distribuuje až do mé domácnosti.
    f) Děkuji internetovému providerovi, že mi natáhli optický kabel ze sloupu do podkroví.
    g) děkuji Billovi Gatesovi, že stvořil Windows, které jsou pořád lepší než linux.
    ... mohl bych takhle děkovat do nekonečna, ale domnívám se, že pro představu toho za co děkuji a komu děkuji to stačí. A ano, v danou chvíli mi jako jubilejní třístý příspěvek přišlo vhodné a důležité všem těmto lidem poděkovat, zvláště v předvánočním čase. Vždyť je to tak hezké když prodavačce v obchodě popřejete krásné Vánoce a úspěšný rok 2019, než aby jste do ní vykropili zásobník devítky. A je úžasné, jak z její unavené tváře NPC postavy vyloudíte krásný úsměv a zlepšíte jí náladu, protože ukážete, že jste člověk a nebere ji jen jako odpad. Stejně se rozzáří i kadeřnice a nebo obsluha vietnamského bistra, a zahřeje to na duši. Domnívám se, že to vy a spousta moderních lidí zahleděných do sebe a svých imaginárních internetových přátel nepochopí.