Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia brzo vydá grafiku GeForce RTX 2060, bude mít GPU s 1920 stream procesory. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 12. 2018 0:20

    Crha (neregistrovaný)

    No výborně, tak wikipedii jste si přečetl a nastudoval, nyní mohu přistoupit k vysvětlení co to je clickarbait ©rha:
    1) ©rha jak jste si všiml používám u názvů, které jsem do IT terminologie zavedl já, Crha guru IT. Tudíž, pokud jej někde napíšete, nebo použijete, měl by jste upozornit, že autorem je pan Jaroslav Crha, bytem: Křenová 31, Brno, 602 00, zkráceně lze použít pouze příjmení: "crha" nebo "©rha" aby jste nepsal dvě céčka za sebou, protože slovo: "cCrha" vypadá blbě.
    2) kromě clicarbaitu ©rhy se můžete setkat ještě s výrazem: "Počkejte si ! " ©rha, tento výraz byl zaveden pro produkty AMD typu: "jednoho krásného dne vydáme kartu která porazí konkurenci, akorát to nebude v brzké době. [jednotka jsou roky]".
    Ve spojení s nVidia produkty, znamená: "Počkejte si!" ©rha, obdobu přísloví: "Nemožné zítra, zázraky do tří měsíců!"
    3) a nyní přistoupím k vysvětlení clicarbaitu:
    Clicbait, jak jste správně pochopil, je tedy nicneříkající článek budící, dojem že jej nutně musíte vidět. To důležité co odděluje Clicbait od Clicarbaitu, tkví hned na začátku Clicbaitu, kdy člověk když zjístí, že požadovaní "zajímavá" informace pro kterou stránku navštívil na stránce není, tuto stránku ihned opustí a už se k ní nevrátí. Aby příjemce reklamy dosáhl vysoké sledovanosti, musí věnovat obrovské úsilí do vytváření obrovského množství stránek s prázdným obsahem, které mu ve finále vydělávají po skromnu,protože internetový čtenář si navykne, že na odkazovaných stránkách nikdy nic zajímavého nebylo a přestane sedat na lep a přestane na tyto stránky klikat. Což vede k nutnosti vylepšování návnad až do ultrahloupých typu: "podívejte se na zařízlé tepláky Dády Patrasové".
    Clicarbait, ale funguje scela opačně, příjemce reklamy, věnuje naschvál co nejméně času přípravě článku (minimum námahy), ale použije správné ingrediance ve správném rozložení tak aby se čtenáři, příchozí na stránku na stránce setrvávali, refreshovali a několikrát se k ní v co nejdelší době vraceli znova a znova. určitě jste někdy slyšel o flamewar internetových diskutérů motoristických klubů nad tématy: "Benzín nebo nafta, co je lepší?" kdy neexistuje konečné řešení, které by přineslo finalání rozsudek co je lepší, protože nikdy nemůže dojít k vyrovnání. Nebo také známou otázku, co bylo první? Slepice nebo vejce ? (crha na obě otázky odpověď zná, ale to teď nebudeme rozebírat, ovce se bez crhy nikdy neshodnou).
    Dopustil jsem se toho stejného a použil to na Vás, kdy jsem Vás prakticky donutil si neprve přečíst wikipedii aby jste se sem vrátil a zeptal jste se mě na vysvětlení, a ještě k tomu jsem Vás přinutil číst odstavce 1) a 2) tohoto příspěvku, které jsem si mohl odpustit a napsat co je clicarbait hned. Je to prostě otročina, která Vás má pouze donutit vracet se na stránku znova a znova a komentovat otázku, která zdánlivě nemá řešení.
    A je jen na Vás jestli se necháte dále využívat nebo ne.
    Nejste v tom sám, pan rathiomuhel (ať promine, ale má pro mě nezapamatovatelnou přezdívku), se sám přiznal, že mé příspěvky vždy, čte protože se chce dozvědět něco zajímavého a pokaždé se prý spálí. No pokaždé? Kdyby to bylo pokaždé, tak mé příspěvky nečte, ale protože tu a tam se mnou souhlasí a nebo se dozví zajímavé věci, či jiný úhel pohledu, si je vždy rád přečte, akorát někdy se mu můj názor nelíbí, tak ho označuje za prázdný clicarbait (read-arbait).
    Domnívám se, ale že Vám teď celou dobu vrtá hlavou, jaktože Crha zná odpověď na zdánlivě pr ovce neřešitelné otázky? Protože Crha má nadprůměrné IQ velmi specifického technického zaměření a umí pracovat s togenickou pamětí, kterou dokáže přestavovat. Vnímám to jako jakousi projekci nad očima (někde kde máte čelo) kde jsou promítány obrázky, fotografie, přes sebe i vedle sebe, které skládám do různých kombinací a dokážu si je zapamatovat. Když třeba někam jedu, stačí když se podívám do mapy a dojedu tam klidně i třetí den od podívaní se do té mapy. Prostě ji vidím před sebou, ale pozor mohu ji měnit. Není to jen fotogenická pamět, je obohacena o možnost editace a 3D modelování, kdy se mohu na věc scénu podívat jinýma očima. Něco jako když sledujete film a kdykoliv se přepnete a sledujete film z pohledu herce, nebo z půdorysu a tak.
    Ty odpovědi jsou: Lepší je nafta, protože sama od sebe nehoří, je mazlavá, a poskytuje větší kroutící moment.
    První byla slepice, nebo spíše ten tvor před slepicí, který až evolucí začal klást vejce.
    A samozřejmě že lepší je nVidia, důvody nemusím rozebírat.