Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia oznámila, kdy se bude dát koupit GeForce RTX 2070, levnější model Turingu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 9. 2018 11:42

    Crha (neregistrovaný)

    Honzo nevím jak si na tom s autama, ale Oktavia 1 TDI bylo takové zvláštní vozidlo, vyrábělo se o objemu 1,9litru ve třech výkonových verzích, první byl 66kW, druhý 81kW a třetí 93kW.
    Na první pohled byly ty motory stejné. Stačilo přemapovat ECU 66kW a klidně jsi mohl mít 81kW, jejíž pořizovací cena byla výrazně vyšší než si pohrát s ECU.
    Když sis pohrál ještě s turbem nebyl problém z toho vymáčknout těch 90kW i bez výměny turba.
    A vidíš to, stejně teď tvrdíš, že prostě ta RTX teď má 66kW a nikdy nepojede rychleji než třeba 160kmh. Jenže až se zoptimalizují ovladače a nainstaluješ si je, je to jako by jsi fleshnul tu ECU té oktávky a najednou to bude mít 81kW - s kterým pojedeš třeba 180kmh analaogicky z 60fps v FHD na 60fps ve 4K. A až se poladí i kód hry, tak z toho vymáčkneš třeba těch 90kW a pojedeš třeba 200kmh alanogicky tedy 60fps ve 4K.
    prostě ty hry optimalizované nejsou, ovladače na to jsou v plenkách, ale pořád tady budeš blekotat něco o tom že jsi viděl prehistorické video že to jelo špatně jako 66kW verze u té Oktávky.
    Příjde mi že nejsi troll ani hater, ani #MeToo, ale jen malé dítě. Viz ta tvoje těžba a letadlo, co si dneska za to koupíš? Furt musíš vydržet, musíš vydržet a koupil sis za to prd...Podle mě digitální měny fakt zkrachují. Bylo to jen letadlo kdo ho založil, nic víc... Amway, Avon, LM cosmetic co jen přežívají ve stínu.... Takže příště zapni mozek ty.