Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pozor, GeForce RTX 2080 Ti trápí velká poruchovost. Problém je s kartami FE od Nvidie. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 11. 2018 20:10

    Crha (neregistrovaný)

    kochrene ty jsi dobrej demagog. Kam na to chodíš? Miliarda testů jak všechny hry běží líp na i5, ale ty mi tady budeš vykládat že víc proužků víc adidas, no mám dost jako. Asi jsi malé děcko, které vůbec nechápe jak funguje i7 a jak virtuálně vytváří ony další čtyři vlákna (falešné jadra) procesoru. Kdyžto skylake, kabylake i5 jsou čtyřjádra a teď coffelake je šestijádro.
    Nechci to tady psát jak debilovi, ale prostě ty jádra u í5tek táhnou a jedou a makají. Když to u í7ček jsou úpa v perdeli, protože hra jim posílá všechno možné na 8 vláken, ale jádro počítá napřed jednu úlohu na jednom vlákně a pak se přepne na druhé vlákno a počítá úlohu na druhém vlákně, pak se přepne a zase počítá nějakou úlohu na prvním vlákně. Takže jestli máš í5 nebo í7 je úplně jedno, jde o frekvence a mikroinstrukce, které se od SkyLake příliš nezměnili. Jak říkám, pro mě bude zajímavý možná až IceLake (i když to vypadá že to Koduri stihne zabit zavčas) a RTX 3080, ne li 4080.