Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dostupnost GeForce RTX 2080 Ti se znovu opozdí, údajně budou až v říjnu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 9. 2018 10:25

    Crha (neregistrovaný)

    Redmarxi: Četl jsi román od Orwela 1984 ? Docela dobře tam popisuje doubletihink, kdy jsi schopen udržet dvě protichudné myšlenky v hlavě aniž by ti jejich vzájemný odpor vadil. Něco jako když si strčíš jednu ruku do teplé vody a druhou do studené a po chvilce strčíš obě ruce do jednoho kbelíku s vlažnou vodou.
    Dneska je román 1984 v plném proudu a dnes a denně probíhá vymývání mozků. BRexit-neexit, muslimové jsou fajn, Putin je zlo apod...
    Takže jestli ti zbyl kousíček mozku a chápeš o čem píšu, zamysli se nad tím, že žádné hry nejsou dosud optimalizované pro raytracing, tudíž nemůžou být ani testy, ale ty na nějakých neoptimalizovaných testech už teď víš že to nebude mít výkon. Dokážeš pochopit protichůdnost toho tvrzení co tady prezentuješ? Pokud né, tak jsi jen hateovací AMD ovce.