Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia GeForce RTX 3080 vydána. Výkon, spotřeba a výsledky v recenzích. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 9. 2020 11:28

    gogo1963 (neregistrovaný)

    ach jo, když ty takhle :D já se nevymlouvám, ale z toho, co tady vypisuješ řadu dní, se dá lehce vydedukovat, že ta zášť o které jsem psal, je u tebe prostě realitou. Nepsal jsem o nenávisti a nevím čem, to sis zase vydedukoval ty ... je to tvoje realita, nemůžeš jinak ... kdyby byla ta karta drahá, řval bys, jaký je Huang zloděj, když předražená není, zase se ti to nezdá ... 2080 ti byl mnohem větší čip a karta byla od začátku předražená ... to není můj výmysl, je to prostě tak ... nemel tady nesmysly o jiném výrobci a mysli ... já neřekl, že je jiný výrobce o třetinu dražší, jen že je dražší a to taky není můj výmysl ... další věc jsou výrobní kapacity ... u Samsungu třeba nvidia dostala slevu, je to možné z mnoha důvodů ... samozřejmě to není jen o tom ... 3090 má stejný čip(velikostí samozřejmě, ne konfigurací) a je jednou tak drahá ... opět ... předražená, jako byla 2080ti ...