Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia GeForce RTX 3080 vydána. Výkon, spotřeba a výsledky v recenzích. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 9. 2020 16:10

    Alich

    gogo1963 19.9.2020 at 13:36
    Tak nejak.
    Treba ja jsem strasne davno kupovalu notebook Asus EEE 701, ten uplne prvni, s vidinou co vse na nem nebudu delat a jak moc mobilne. Problem nebyl ani tak v CPU a RAMce (tu jsem si dokonce i rozsiril), jako v ukrutne malem monitoru a klavesnici a diky tomu jsem to prakticky nepouzival. Ve vysledku jsem na tom odpracoval jen par hodin a pak to za par let prodal za cca 10% puvodni ceny. Vlastne asi nejhorsi koupe elektroniky, co jsem kdy udelal. A presne to jsem si pak rikal - skoda penez, to jsem ale blbec, ze jsem to koupil ;)
    No a pak ten druhy priklad, ktery je z pohledu investice vlastne v poradku - treba Redmarx, ktery stale ceka na neexistujici produkt, se muze v kterykoliv okamzik rozhoupat a proste si rici "to jsem ale trumbera, ze jsem to nekoupil, resi to muj problem" a koupit to. Tedy pokud produkt bude dostupny ;)
    @Redmarx nic proti vam, neznam vsechna vase kriteria, jen jsem vas vzal za priklad, protoze se mi to tak jevi, ze cekate na neexistujici.