Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia GeForce RTX 3090 vydána a otestována. Výkon jen o 10–14 % lepší než RTX 3080. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 9. 2020 11:28

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Že tady ještě vůbec něco píšete? Co RX 480 pod Koduri taktovkou, která měla milion funkcí a ze startu gigantickou spotřebu a až po půl roce teprve přišli opravné ovladače, které některé funkcionality zprovoznily, jako třeba úspora el.energie aby to nežralo jak tank, na to jste tady hodně rychle zapoměli. A také spoustu funkcionalit, které AMD nikdy do dnes nezprovoznila a už ani nezprovozní. Ne nezapoměli, jen se vám to nehodí do typického hejtovacího algoritmu na nVidii. Protože jak by se asi vyjmalo vedle problémů při uvedení nových karet to, že AMD prodávala polokartu typu DODO, DOdělej si DOma. Stateční chrabří rytíři zase obhajují čest své královny AMDD, před destihlavou saní v podobě nVidie byť by tím odradili jen jediného kupce RTX, ta oběť za to stojí.

    Směju se vám a směju se všem co to tady čtou a v diskuzích na ty lži tady reagují. Nereagujte na ně, nemá to cenu, oni nemají na čem hrát, AMDD jim dodnes nedodala kartu na které by mohli něco hrát tak tu otravují v diskuzích. Zbytečně mrháte svým časem v této diskuzi. AMD fanoušky nepřesvědčíte o tom že žijí v bludech. To naopak oni vám otravují život místo toho aby jste hráli. Třeba já si teď jdu na své fuj fuj GTX1080 zahrát FarCry5 na rozlišení 3440x1440 a kašlu na ty keci tady.