Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia GeForce RTX 3090 vydána a otestována. Výkon jen o 10–14 % lepší než RTX 3080 od RedMaX - Vzhledem k tomu, ze problem je i v...

  • 27. 9. 2020 15:03

    RedMaX

    Vzhledem k tomu, ze problem je i v ramci referencniho navrhu NVidie pro vyrobce, tak je myslim docela zrejme, ze ty papirove podklady, ktere dostali od NVidie byly proste chybne.

    Musis si uvedomit, ze NVidia sama si vytvorila pro sve karty FE tentokrat nereferencni navrh. Nekdo by i mohl rict, ze je to cele dost podivne, ale nezabihejme do nejakych konspiraci.

    Dalsi vec, ze problem maji uplne vsichni, pricemz nejlepe je na tom snad Asus, ktery tam snad mel na posledni chvili udelat nejake zmeny. Tohle opravdu vypada na problem te casove tisne, do ktere vyrobce dostala NVidia.

    Tim to ale take nechci hazet vyslovene na NVidii, nakonec vzpomen na karty od AMD, jak je vyrobci bezne prasi. Tam se rikalo, ze proste AMD neumi nabidnout vyrobcum karet ten komfort (pomoc), na kterou jsou zvykli od NVidie. Co kdyz proste tentokrat si NVidia rekla, ze si to vlastne chce prodavat hlavne sama a vyrobcum proste dodala jen zaklad a starejte se.

    Vysledek je bez ohledu na mozne priciny tak jako tak tristni.