Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku NVLink SLI můstek pro grafiky Nvidia GeForce RTX za 2200 Kč rozebrán. Co je uvnitř?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 10. 2018 17:05

    DoTY

    Lidi, i Vy pane Olšan (bez urážky)... Vy stále vše vidíte svojí optikou, takovou , řekl bych typicky čecháčkovskou... všichni byste chtěli co nejvíce za co nejméně. Pochopte, že pokud by to nemohli prodat za tuhle cenu, tak to za ni nenabídnou... marketing a nastavování cen je dneska u takhle velké firmy zmáknutej do detailu, a když budou chtít, slevit můžou vždycky. Obráceně už to lehce a populárně nejde. A ještě dovětek k nám čecháčkům - pokud by si polovina populace spočítala, kolik nechá ročně/za život v cigaretách, alkoholu, hospodě, lahůdkách a uzenářství atp. (pro někoho zbytečnosti), zjistili by, že mohli mít každé 3-4 roky 2080Ti ve SLI a ani by to v peněžence nepoznali. Prostě každý má jiné priority, koníčky, záliby... a někdo, jako já, peníze neřeší - ne proto, že jich má nespočet, ale protože zná (znal) několik těch, co je řešili, šetřili a počítali a dnes jsou z nich nejbohatší na hřbitově, protože jednoho krásného rána potkali kamion na silnici... a věřte, pak je jedno, jestli něco stojí 100 nebo 200 eur