Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku První hra používající ray tracing na GeForce RTX vyšla. DXR ale snižuje výkon o 40–60 %. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 11. 2018 15:40

    Maudit (neregistrovaný)

    Dobrej pokus. Ale ne :D

    "Aznohh 16.11.2018 at 11:59"
    "Naopak odchod po zobrazení první stránky může znamenat to, že uživat získal informaci kterou hledal hned na oné první stránce."

    Tvoje chyba byla, ze si se pred vypustenim tohohle odpadu nepodival na jejich frontpage :D Jak tam nekdo muze ziskat informaci, kterou hledal, kdyz jsou tam jen nadpisy claku s obrazkem? :D :D :D :D To uz ted neodmazes ..

    Navic to nebyl jediny duvod, proc si z TechSpotu utahuju. 75% uzivatelu dorazi na ten web z vyhledavani. A ten web ma vysoky bounce rate. Co to znamena? Ze je nekam zaved vyhledavac, ale nebylo to, co hledali. Asi te prejmenujeme na Jiri "no-F*-idea" Soucek LOL

    A ze nejsi Soucek? Vis tvuj problem je v tom, ze nedokazes ovladat svoje exploze vzteku a snahu obhajit se. Proto jsi ve svym vcerejsim clanku pouzil, dokonce nekolikrat, presne ty same vyrazy, co tady v diskuzi. To je uplne stejny, jako kdyz sem poprvy vlez Stach pod alter egem a nedokazal se ovladat a porad pouzival svoje NV, NVIDIA a ty jeho klasicky hrubky a chyby ve vetny konstrukci. Ted uz to skrejva lip, ale I tak mu semtam ujednou nervy. Zejo tombomino ;)