Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Recenze nových grafik Nvidia GeForce RTX se opozdí, prý vyjdou až 19. září. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 9. 2018 16:10

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Jako je to trochu takové drsné, ale když ta firma poskytuje předem vzorek hardwaru k testování, tak si vždycky může diktovat podmínky a má na to právo. Není to úplně nic nového, "ban" pro weby, které se nějak znelíbily nebo něco porušily není nic nového. Jde o to, aby se to dělo tak nějak civilizovaně a aby ani jedna strana nějak nezneužívala tu druhou.

    Tady bych v tom nějaký problém ani neviděl, pokud by se třeba neukázalo, že to kádrování vyloženě nezkusili použít k umělému vylepšení výsledků.
    Novinka k horšímu je to, že teď tohle Nvidia vynucuje i u partnerů, kteří dřív mohli svoje karty půjčit za svobodnějších podmínek, takže když někdo byl v nepřízni, tak mohl od nich kartu sehnat, případně ji mít s benevolentnějšími omezeními...