Hlavní navigace

Názor k článku Recenze nových grafik Nvidia GeForce RTX se opozdí, prý vyjdou až 19. září od tombomino - Prvne k te "kovbojce"...uz jsi se zamyslel nad...

  • 13. 9. 2018 9:50

    tombomino

    Prvne k te "kovbojce"...uz jsi se zamyslel nad tim, ze jsi taky zakaznik a ne jen fanda zelene znacky? Na co ti bude "overeny" test, kdyz ti neukaze jake jsou slabe stranky toho produktu? Nebude ti vadit, ze si koupis produkt o kterem pak treba zjistis (hypoteticky priklad), ze propagovane DLSS neni to co se zda a tim padem ten 2x vetsi vykon se jaksi nekona? Na tohle ti staci marketingove kecy jednotlivych firem, na to nepotrebujes dalsi varku manipulovanych (pardon 'overenych') testu. Zkus trochu pemyslet nebarevne. A jako perlicka.."pokud se to někumu nelíbí, může si pak vzorky koupit za svý".. hmm..jasne to ze ty redakce nemaji treba penize na to..to uz te taky nejak nepali.
    Ja jsem delal na ruznych partnerskych projektech 15 let..takze tvoje pousmani je hezky...Pokud mi chces rict, ze na projektech existuje treba rivalita mezi subdodavateli, nebo ze to skripe v ruznych smereh..dekuji za uvod do 'projekt managementu', ale to vim tak minimalne uz 10 let. To nic nemeni na tom, co jsem psal vyse a 'orwelova' korporatni spolecnost neni zadna utopie, ale neco, kam smerujeme..ale to je na jinou debatu.