Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Architektura a novinky GPU Turing. Detailní pohled na novou architekturu Nvidie. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 9. 2018 10:26

    RedMaX

    K precteni bych doporucil i stejny clanek na pctuningu. Popisuje uplne to same, ale z kazde vety citime a obcas i primo cteme uzasle vau, vau, to je narez, NVidia je proste nejlepsi.
    Proste situace je takova, ze PCT dostane RTX2080(Ti) na recenzi a CNews nedostane, tudiz se to tady obeslo bez Huangovych pokynu k recenzim na pouhe technicke konstatovani pouzitych technologii.

    Takze pokud uz takovou masaz delaji u technologickeho popisu, tak proste predem rikam, ze at recenze dopadnou jakoli, tak jim proste verit nebudu, dokud to neotestuje nekdo, kdo si tu grafiku koupi za svoje.

    Co se tyka slabsich grafik, tak se zda, ze GTX2060 a niz prijdou az nekdy v pristim roce. Zatim vse nasvedcuje tomu a jsou tam i naznaky ze samotne NVidie, ze Pascalu je stale na sklade hodne a tudiz dal zustavaji v prodeji GTX1080, GTX1070Ti, GTX1060 i GTX1050Ti. Dokonce neni uplne jasne, zda vubec Turingy v "levne" verzi bez RT a Tensor Cores kdy vyjdou, ono pak jaky by mely smysl, kdyz je to cele postavene na tom.