Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Architektura a novinky GPU Turing. Detailní pohled na novou architekturu Nvidie. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 9. 2018 19:59

    Maudit (neregistrovaný)

    "Jan Olšan 15.9.2018 at 17:35
    .. tak najednou se upínáš k tomu optional režimu 2X, co? ???? Ten ale pochopitelně nebude zvyšovat výkon."

    Nikde se v tom dokumentu Nvidie o optional nic nepise. Nikde ani jine weby nepisou o "optional" povaze. To jsi si proste vycucal. Nikde se tam nepise nic o tom, ze by supersampling nemel zvysovat vykon. A co se stalo s tvym tvrzenim, ze DLSS je jen upscaling? V clanku zminka o supersamplingu chybi, i kdyz jinde se o tom pise na stejne urovni. To se to tam stydis pridat?

    Navic, optional by znamenalo, ze tam ten rezim vubec nemusi byt, ale on tam bude vzdycky, jen si ho budes treba muset vybrat (stejne jako si vybiras no aa/2xaa/4xaa atd.). Co je na tom divnyho?

    LOL a jestli chces v pondeli vydat clanek o tom, jak je to jen a jedine upscaling a ne supersampling, tak to bude takovej krasnej pomnicek tvymu AMD fandovstvi, ze ti to bude celej ceskej internet pripominat jeste roky :D