Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia má první grafickou kartu s HBM2. Uvádí Quadro s obřím Pascalem GP100 a NVLinkem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 2. 2017 13:50

    Tom-One

    Ale Samanku,Samanku.Kolik že se prodalo dohromady Shieldu? nVidia se s tím nikdy nepochlubila,takže to bude fail nad fail.Někdo na XDA mluvil o odhadech cca. 100-150 tisíc....Na Marketu mají nejstahovanější aplikace pro Shield cca. 50 tisíc tažení,což je na Droidu směšné číslo. PS 4 se prodalo 50 milionu...Vidiž ten nepodstatný rozdíl? :)
    To že je Tegra v autech dnes neznamená že po ní za dva roky neštěkne ani pes,otázka proč taky.Zastaralá,žravá...Za rok,dva to může být třeba VIA která bude v autech.Nebo jakákoliv firma s ARM.
    A je otázka proč by mělo konečného zákazníka zajímat co je v autech a jaká firma kolik vydělala.Spíše ho zajímá že Tegra zcela vyklidila pozice na Droidu,pamatuješ dobu TII/III kdy kdejaký tablet měl Tegru?