Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia má první grafickou kartu s HBM2. Uvádí Quadro s obřím Pascalem GP100 a NVLinkem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 2. 2017 17:41

    mikymauz

    "Spíše ho zajímá že Tegra zcela vyklidila pozice na Droidu, pamatuješ dobu TII/III kdy kdejaký tablet měl Tegru?" Nikdo netvrdí, že Tegra v mobilních zařízeních byl velký úspěch, ale něco to vydělalo. Spíše je zajímavé, že NVidia dokázala údajně neúspěšný produkt (jak mnozí rádi tvrdí) prosadit jinde, v automotive. A není to nějaká momentální náhoda, protože NVIdia se v automotive pohybuje už dobrých deset let.
    "To že je Tegra v autech dnes neznamená že po ní za dva roky neštěkne ani pes, otázka proč taky. Zastaralá, žravá…" Je vidět, že o tom víš hodně (velký kulový).
    V současné době Tegra jezdí odhadem v 8 mil. aut s výhledem dodávek do dalších cca 20-25 mil. Celkový počet dodaných Teger bude vyšší, protože v některýcm modelech aut je jich použito víc, např. BMW X7 má 4 Tegry. A samozřejmě, zákazníkovi je úplně jedno, co v tom autě má, stejně jako je mu jedno, co má v mobilu tebo tabletu. Ale některým to jedno není, když mají potřebu Tegru pořád řešit.