Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia možná vydá GeForce RTX 3080 Ti: 20 GB paměti a stejně shaderů jako RTX 3090. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 11. 2020 21:26

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Můj osobní názor na to: jestli o tom někde/nekdy reálně budou svědectví a důkazy, tak bych to bral. Ale zatím není, zatím jsou to jenom tvrzení od člověka, kterej už napovídal spoustu evidentních nepravd, takže se nemůže divit, že už u něj je efekt toho pastýře, kterej dělal falešnej vlčí poplach...
    Jsem k tomu skeptickej z jednoho důvodu. Hlasujou poštou už léta a až teď je to najednou problém a úplně nespolehlivý (a třeba ty volební seznamy/registraci si podle mě hlídaj stejně jako my - jinak by se dalo fixlovat i při osobním hlasování!). Čili nejjednodušší vysvětlení je pro mě, že je to hlavně účelová výmluva. Pro opak by byly třeba nějaký důkazy. Ostatně tu rétoriku odmítají i některý republikáni a většinou říkají, že konkrétní zdokumentovaný problémy ať se vyšetří a opraví (to se děje i u nás, sčítají vždycky jenom lidi), ale že výsledek to sotva změní.