Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Opozdí se nová generace GeForce? Nvidia má prý problém se sklady plnými starších GPU. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 6. 2018 10:22

    Grook

    Podle meho, je tvrzeni ,ze maji plne skady nesmysl. Karty v normalni nabidce nejsou nikde tak jak byvalo zvykem. A je jedno jestli zadate nejakou entry a anatoz vubec nejakou lepsi kartu.
    Podle meho uz kryptobaroni vyprodavaji tezni stroje, jelikoz na ebay je GTX 1080 uz koupitelna za 450€ a treba GTX 1060 6GB kolem 160€. RX 480/580 je podle stesi kolem 240€. S vegou je to porad spatny a cena se drzi. GTX 1080 Ti se da urvat pod 800€ ale chce to hledat a vyhrat aukci.
    Jo a navic se uz pred mesici tvrdilo jak nVidia zrusila vyrobu nekterych GPU uplne ....... Podle meho oba vyrobci pocitaji s vyprodejem GPU tezari coz by je poskodilo nejvice , jelikoz tezari uz maji sve GPU zaplacene a mohou jit s cenou tak nizko ze AMD s nVidii by neprodali temer nic, snad okarot ultra Hi-end