Hlavní navigace

Názor k článku Opozdí se nová generace GeForce? Nvidia má prý problém se sklady plnými starších GPU od martin.lopo - Pokud je informace pravdivá, bude to dobrej guláš...

  • 21. 6. 2018 12:47

    martin.lopo

    Pokud je informace pravdivá, bude to dobrej guláš i na českém bazoši a podobných se postupně objevují těžební grafiky či celé sestavy od lidí co do toho našlápli pozdě a zjistili že si moc už nepomůžou se 4 grafikama.
    Pokud by šla nVidia cestou výrazného zlevňování vyplnila by si trh 10tkovou generací kde se ještě bude dělit s kryptobarony, kdy cokolovi od 1050 vejš bude ještě mít nějaký čas hodnotu, tím pádem nebude pak takový hlad po 11tkové generaci. (960 jsou pořád pro někoho použitelné karty)
    Pokud se je rozhodnou vydrtit na šroťáku (nebylo by to v segmentu spotřebáku poprvé, nejenom nVidia), budou mít nějakou ztrátu, ale zas si zajistí určitý odbyt 11xx.
    Čili tipuju že si teďka v klidu vyhytají vše na 11xx budou prodávat 10xx jako by se nechumelilo za normální či jen lehce nižší ceny (aby sejmuli krypto barony, radši koupím novou o litr levnějc než jetou o 2 levnějc) a až to budou mít na 100% vychytaný zbytek semelou a plynule přejdou na 11xx
    Tak pravila baba Vanga (tzn. je to jen odhad)