Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 4. 2021 17:56

    mibfox

    Jasne. To vime my. Jdete ale ke znamejm a zeptejte se kolik je vyrobcu grafik. Kazdy rekne 2 - v lepsim pripade, nebo "nevim".
    To jeste potrva nejakou dobu, nez prijde BFU do kramu pro dedikovanou grafiku Intel, i kdyby tam ted nakrasne byly. Proste nikdo z obycejnych lidi nevi, ze Intel mozna, jednou fakt ukaze aspon mainstreamovou grafiku. A ten stav jeste potrva, protoze Intel jeste nic co by stalo za rec nevydal.
    Ta hruza co vydal, co potrebuje spešl desku, bios a stejne skoro vubec nefunguje je dobra akorat do OEM kanclu a jeste bych se bal to tam dodat :)
    Jako ja Intelu na poli gpu fandim, dalsi vyrobce je potreba. Ale zatim to vypada na solidni "porod". On to Intel zvladne, ale ucite to nebude tak rychle jako nam slibuje.