Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060 od Radek Holeček - Redmarx:Já nevařím z vody. Já, jak ostatně píšu...

  • 17. 4. 2021 7:22

    Radek Holeček

    Redmarx:
    Já nevařím z vody. Já, jak ostatně píšu na začátku, vám dávám alternativu k těm vašim dvěma možnostem. Uvádím to slovy: "Představte si".
    To vy vytáhnete dvě možnosti a tvrdíte, že žádné jiné nejsou. Já vám jen nastínil reálnou možnost, proti které nemůžete říci vůbec nic. Klidně to tak být může. A samozřejmě to může být trochu jinak i úplně jinak. Šlo mi jen o to ukázat, že vaše dvě možnosti jsou jen dvěma možnostmi z mnoha, navíc ani ne moc pravděpodobné.
    Když se ptáte, kdo vyrobil ty další karty, tak vám odpovím, že nevím. Ale že to nevím, přeci neznamená, že je nevyrobil nikdo. Na finančních výsledcích Asusu či dalších firem s širokým záběrem asi nepoznáme, jestli vyrobili karet málo nebo hodně, ale určitě jsou i výrobci grafik, kteří dělají hlavně grafiky. A na jejich finančních výsledcích by mělo být znát, jestli prodali jen třetinu karet, než v minulém kvartálu. A pokud se ukáže, že opravdu více výrobcům klesly prodeje na třetinu, pak můžeme začít mluvit o tom, že nVidia dodává asi výrazně méně čipů, než v minulém období.